اثبات رهبریت-قسمت اول

اثبات رهبریت-قسمت اول

درباره سایت
................... وبــــــلــــاگ افســـــران جــــوان جـنــــگ نـــــــرم................

اثبات رهبریت-قسمت اول
تعداد بازديد : 1262

اثبات رهبریت-قسمت اول

با سلام خدمت تمامی یارگمنامی های عزیز.ابتدا تشکر از تمامی دوستانی تا به امروز چه باز نظر دادن چه با سر زدن و ... از ما حمایت کردن و باعث شدن تا همتی کنیم و پست ها و مطالب اختصاصی قرار دهیم که مورد حمایت اکثر فعالان بود.در این میان پس از چند روز بحث در مورد این موضوع ، بر آن شدیم تا موضوع اثبات رهبریت را ایجاد کنیم.

موضوع اثبات رهبریت بسیار حائظ است.

عده ای از دوستان فکر می کنند که یارگمنام سایتیست مانند تمامی دیگر سایت های مذهبی که مطالب اعم از شعر و ... را قرار دهد.لازم به تذکر است که بگوییم یارگمنام سایتیست که سعی می کند با مسائل روز جامعه خود را درگیر کند و کاربران خود از این موضوع ها آگاه سازد.

لذا یارگمنام از ابتدا تا کنون با بحث های متنوع و رایج در جامعه خود را محک زده و در این راستا بسیار توانمند ظاهر شده است.

بحث اثبات رهبریت یک بحث کاملا منطقی و عقلانی می باشد و به هیچ منبع موثق علمی،تاریخی،مذهبی و ... نیاز ندارد.این بحث شامل چندین قسمت می باشد که به دلیل زیاد بودن مباحث و مطالب از گفتن قسمت ها معذوریم.

در منوی بالای سایت این موضوع درج شده است و در صورت قرار گرفتن هر قسمت با کلیک بروی آن قسمت وارد مطلب مورد نظر می شوید.

این موضوع در جهت این عنوان شده است که امروزه دشمنان جمهوری اسلامی ایران و مسلمین در صدد فروپاشی نظام می باشند.غافل از این که با اندکی درایت می توان به راحتی شبهات را انکار و اثبات کرد.

قسمت اول شامل صبحت ها و مقدمه هایی می باشد که عنوان شده اند تا پیش زمینه ای برای قسمت های بعدی این مجموعه اختصاصی از یارگمنام باشد.

این مجموعه توسط سایت یارگمنام نوشته می شود و درهیچ جایی از فضای مجازی و دنیای واقعی ثبت نشده است.

در این مجموعه بحث ها ، شبه ها و  ... مورد بررسی قرار می گیرند که از شما می خواهیم تا با ما در این مجموعه مفید به نام اثبات رهبریت همراه باشد.

قسمت اول:

امروزه در جوامع بین المللی سن قانونی معمولا 15 الی 20 سال می باشد.در قانون های مختلف این سن به شیوه های مختلفی بیان شده است.برای مثال سن قانونی در کشور عدد 18 می باشد که جوان می تواند از آن پس در امور مملکت دخالت کند.این دخالت به معنای رای می باشد و جوان با در دست داشتن شناسنامه خود در آینده کشورش نقش دارد.

جالب است بدانیم که بلوغ فکری از سن 18 سال تا سن 25 سال می باشد.این بدین معناست که انسان تا سن 25 سالگی به بلوغ فکری و عقلانی نرسیده است.

برای اثبات می توانید نقل قول یارگمنام از سایت مرکز تحقیقات استراتژیک را بخوانید:

نقل قول از یارگمنام:

آیا بلوغ جنسی و جسمی در دختر یا پسر به معنای رشد کامل عقلی است؟ روانشناسان، بلوغ را دورانی می‌دانند که با علائم جسمی و جنسی آغاز و با رشد عقلی به کمال می‌رسد و تعادلی میان رشد جسمی و رشد عقلی فرد به‌وجود می‌آید. در نظام‌های مختلف حقوقی جهان، سنّ رشد کامل عقلی را معمولاً بین 18 تا 25 سال حسب شرایط مختلف جغرافیایی و فرهنگی در نظر گرفته‌اند. در ایران نیز اکثر حقوقدانان و روانشناسان، سن 18 سالگی را اَمارة رشد تلقی کرده‌اند. آیا برخورداری از مسئولیت کامل کیفری منطقاً در گروی برخورداری از رشد کامل عقلی فرد است؟ و آیا می‌توان در فاصله میان بلوغ تا مسئولیت کیفری، قائل به یک دوره بینابینی شد که در آن فرد دارای مسئولیت نسبی باشد؟ [برای دیدن منبع موثق کلیک کنید! ]

بهتر است بدانید در کشور های اروپایی و ... جوان ها سعی می کنند تا سن 25 سالگی در مورد نظام،سیاست و ... صحبت و دخالت نکنند.در صورتی در کشور ما متاسفانه و متاسفانه بچه های 10 الی 13 سال نیز این اجازه را به خود می دهند که از سیاست و نظام حرف بزنند.در صورتی که آن ها حتی وارد جامعه نشده اند.

اما به تعریف رهبری می رسیم.در این جا تعریفی از رهبر (به صورت کلی) را بیان می کنیم:

نقل قول از یارگمنام:[منبع:ویکی پدیا]

رهبری به‌عنوان «فرآیند تاثیر اجتماعی که یک شخص یک شخص می‌تواند کمک و حمایت دیگران برای انجام یک وظیفهٔ عمومی را برآورد» توصیف شده‌است، اگرچه تعاریف جایگزین نیز برای رهبری وجود دارد.

بنابراین رهبر شخصیصت که می تواند عهده دار یک جامعه و به اصطلاح مجموعه باشد تا هدف های مشخص و برنامه ریزی زیر نظر رهبر جامعه پی ریزی و انجام شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران ، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در تاریخ 14 خرداد 1368 به مقام رهبری برگزیده شدند.

دوستانی که اطلاعی از قوانین و رهبریت ندارند می توانند به این لینک مراجعه کرده و اطلاعات زیادی کسب کنند.ما در اینجا فعلا از این موضوع خودداری می کنیم چون هدف ما چیز دیگری است.

اما برای تکمیل موضوع به سراغ تعریف بصیرت می رویم:

نقل قول یارگمنام از جبهه ی پایداری:

بصیرت به معنى دانایى، بینایى، بینایى دل،هوشیارى، زیرکى و یقین است.

امروزه متاسفانه بسیاری از هموطنان عزیز ما بصیرت بالایی ندارند و با کوچکترین شایعه پراکنی دین و ایمان خود فروخته و به آن شایعه دل می بندند.

در هفته های اخیر حضور رهبری در بیت رهبری بسیار حائظ اهمیت بود.ایشان به این دلیل شایعه پراکنی های متعدد در بحث مذاکرات به صحنه حاضر می شوند و شایعات دروغین را رد می کنند.زیرا رهبر شخص اول مملکت می باشد و حرف او حرف تمامی دولت،ملت و ... است!

قسمت اول به اتمام رسید و تنها خواستیم یک پیش ذهنیتی از این بحث برای شما مطرح کنیم.الحمدالله که تمامی تعاریف و ... با مدرک و سند بود و هیچ ابهامی تا الان وجود ندارد.امیدواریم که قسمت های بعدی را مشاهده کنید.

کپی با ذکر منبع و لینک یارگمنام مانعی ندارد.

با تشکر از شما یارگمنامی ها ...

منبع:یارگمنام

نویسنده :
تاریخ انتشار : یکشنبه 07 آذر 1395 ساعت: 16:16
بخش نظرات این مطلب
س منتظر
این نظر توسط س منتظر در تاریخ 7 سال پیش و 19:27 دقیقه ارسال شده است :
داداش اون وبلاگ مدرسه است
وبلاگ بنده اینجاست:
montazerashena.blog.ir
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]